top of page
Website Banner Openingstijden.jpg
website_beeldmerk.png

Ruit en Co heeft een stenen winkel en geen webshop. Wij hebben hiervoor bewust gekozen omdat wij het contact met jou, onze klant, zeer belangrijk vinden en omdat wij zeker willen weten dat jij met de juiste aankoop bij ons de deur uit gaat. Via het internet kunnen wij je, zelfs met de nieuwste technieken, nog steeds niet goed adviseren en krijg je onvoldoende beeld bij onze fantastische, exclusieve modecollectie.

 

Wij zien kleding als een verlengstuk van wie jij bent en van wat jij uitstraalt. Het dragen van de juiste kleding die bij jou past heeft zoveel meerwaarde, daarom vragen wij je begrip voor onze keuze. Graag ontmoeten we je in onze moderne, ruime en inspirerende winkel aan het Raadhuisplein in Lekkerkerk om je geheel vrijblijvend te informeren over de actuele mode en je kennis te laten maken met onze laatste collectie. En onthoudt... kopen bij Ruit en Co dat past je én past bij je. Dat scheelt toch een hoop gedoe en het is nog gezellig ook.

Heb je weinig tijd en passen onze openingstijden niet in jouw drukke agenda, maak vrijblijvend een afspraak op een tijd die jou het beste uit komt. Neem de moeite om naar onze zaak te komen en laat je verrassen! Ruit en Co is gevestigd aan het Raadhuisplein 4 in Lekkerkerk. Hier vindt je de kaart waar we gevestigd zijn.

 

PS. We schenken lekkere koffie.

IMG_0145.JPG
bottom of page