MEYER

Al 50 jaar kwaliteit tot in het kleinste detail. Hoogwaardige materialen, stijlvolle ontwerpen, perfecte pasvormen en functionele details zijn wat een Meyer broek zo speciaal maken. Om aan de hoge normen te kunnen voldoen, besteedt MEYER niet alleen aandacht aan de uitstekende kwaliteit, maar neemt zij ook haar verantwoordelijkheid naar haar omgeving. Naleving van internationale sociale en ecologische normen in hun eigen Europese fabriek, welke regelmatig wordt gecontroleerd door FLO-CERT, ’s werelds grootste onafhankelijke sociale certificatie-instelling.

MEYER-producten voldoen aan de eisen van Oekotex Standard 100 en die van de internationaal erkende “fair trade”-eisen. Naleving van de internationale sociale en ecologische normen in onze fabriek worden regelmatig ter plaatse gecontroleerd door FLO-CERT, ’s werelds grootste onafhankelijke sociale certificatie-instelling.

Eerlijke productievoorwaarden en ecologische normen in onze eigen productie, evenals de beste kwaliteit tot in het kleinste detail – dat is de belofte die we doen.

© 2020 Ruit en Co

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon